Middelen & Tools voor Zelfonderzoek

Leuk dat je dit artikel wilt gaan lezen. Ik wil je er graag op wijzen dat ik een ‘gewone’ man ben die tijdens mijn proces van spiritueel zelfonderzoek zo nu en dan reisverslagen maak die ik graag met de wereld deel.

Als je meerdere artikelen van mij leest zal je ook tegenstrijdigheden en ‘fouten’ tegen kunnen komen omdat ik door de tijd heen van ‘eigen waarheid’ en inzichten ben veranderd. Waarvan ik eerst dacht dat ‘waar’ was, werd later weer achterhaald enz. enz.

Er is niemand die jouw leven kan leiden, behalve jijzelf. Daarbij kun je uiteraard wel een leraar opzoeken die jou begeleidt. Zelf ontvang ik die begeleiding van Johan van Onbestempeld.

Lieve groet,
Bark

Middelen & tools voor Zelfonderzoek

Er zijn verschillende effectieve middelen en tools voor Zelfonderzoek beschikbaar waarmee je de op angst gebaseerde normen en waarden van het ego kunt ontleden, doorzien en loslaten. In dit artikel wordt een overzicht van de zes verschillende middelen gegeven, welke in afzonderlijke artikelen verder worden behandeld:

Het middel voor Zelfonderzoek ‘Op je Pad: de vraag ‘wie/wat ben ik?’ Een verrassende kijk’ hangt nauw samen met de techniek ‘Doe 24/7 aan Zelfonderzoek in de praktijk – belangrijk!’ en dient daarom meer als theoretische achtergrond en/of verdieping.

Ieder middel voor Zelfonderzoek behandelt een stuk theorie met uitleg en aanwijzingen, zodat je er vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan en kunt oefenen. Aan de activiteiten van Onbestempeld nemen mensen met verschillende achtergronden en karakters deel. Ook jij bent een prachtig, uniek wezen met zijn eigen voor- en afkeuren die onderdeel zijn van je ‘eigen waarheid’. Het kan dus zijn dat bepaalde middelen en tools je meer liggen dan andere, wat helemaal oké is. Voel zelf aan welke techniek(en) het beste bij je passen en ga daarmee aan de slag. Probeer ze in ieder geval allemaal een paar keer uit zodat je weet wat ze inhouden en er eventueel later nog gebruik van kunt maken.

Vind je dit een interessant artikel? Laat een reactie achter of deel dit bericht met anderen. Dat waardeer ik 🙂 Bedankt!

Lieve groet,
Bark

Hulp nodig bij je Zelfonderzoek?

Mijn e-Boek ‘Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk’ leert je stapsgewijs de theorie, spirituele begrippen en praktische middelen kennen waarmee jij effectief Zelfonderzoek kunt doen 🙂

e-Boek ‘Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk – Een Praktische Handleiding voor Spiritueel Ontwaken’ (PDF) | Spirituele Verlichting.nl

 

Gerelateerde artikelen & video's

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

Dankjewel voor je interesse. Er is een e-mail met link naar je onderweg waarmee je de gratis PDF direct kunt downloaden. Veel plezier ermee! Lieve groet, Bark

Patronen Doorbreken & Anders Handelen – Hoe Doe Je Dat? | Spirituele Verlichting.nlJezelf Observeren – Hoe Doe Je Dat? | Spirituele Verlichting.nl
Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, video's en activiteiten?

Deel dit met een vriend :-)