VIDEO'S OVER ZELFONDERZOEK & HET DOORBREKEN VAN PATRONEN

Mijn ervaringen over het (uit)leven van mijn 'hoogste eigen waarheden'

Video’s over Zelfonderzoek & het Doorbreken van Patronen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle video’s die ik heb gemaakt. In de video’s bespreek ik thema’s die ik tijdens mijn proces van spiritueel zelfonderzoek tegenkom. De conflicten die ik in mijzelf ervaar, doordat ik me identificeer met de aangeleerde normen en waarden van de egostaat, zijn hierbij leidend. Hierbij kun je denken aan het omgaan met boosheid, de oorzaak van lichamelijke spanningen, seksuele blokkades, bang zijn voor mijn eigen kracht, het (uit)leven van mijn ‘hoogste eigen waarheden’, onthechten van het ego, etc. Kortom, ik vertel over mijn ervaringen en welke dingen ik hierbij tegenkom.

Zelfonderzoek en het doorbreken van (gedachte)patronen is in mijn beleving een 24/7 doe-proces. Continue jezelf observeren, overtuigingen herkennen en ontleden, (gedachte)patronen doorbreken en altijd je ‘hoogste eigen waarheid’ leven is waar het volgens mij om gaat. Dit gaat met vallen en opstaan.

Reisverslagen met tegenstrijdigheden

Leuk dat je video’s wilt gaan bekijken. Ik wil je er graag op wijzen dat ik een ‘gewone’ man ben die tijdens mijn proces van spiritueel zelfonderzoek zo nu en dan reisverslagen maak die ik graag met de wereld deel.

Als je meerdere video’s van mij bekijkt zal je ook tegenstrijdigheden en ‘fouten’ tegen kunnen komen omdat ik door de tijd heen van ‘eigen waarheid’ en inzichten ben veranderd. Waarvan ik eerst dacht dat ‘waar’ was, werd later weer achterhaald enz. enz.

Er is niemand die jouw leven kan leiden, behalve jijzelf. Daarbij kun je uiteraard wel een leraar opzoeken die jou begeleidt. Zelf ontvang ik die begeleiding van Johan van Onbestempeld.

Veel kijkplezier gewenst!

Hartelijke groet,
Bark

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

Dankjewel voor je interesse. Er is een e-mail met link naar je onderweg waarmee je de gratis PDF direct kunt downloaden. Veel plezier ermee! Lieve groet, Bark

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, video's en activiteiten?

Deel dit met een vriend :-)