WINKEL

Workshops, retraites, satsangs & downloads

Winkel

In deze winkel vind je al onze producten en diensten zoals e-Boeken, twee introductie workshops, de Cursus van 9 maanden, retraite weekenden, individuele gesprekken en begeleiding van Johan en een geleide meditatie.

In onze agenda vind je de geplande activiteiten (o.a. cursussenworkshopsretraites en satsangs) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van Onbestempeld.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanvullingen en wijzigingen. Aanmelden? Download de gratis PDF ’30 Tips & Inzichten voor Effectief Spiritueel Zelfonderzoek’ en meld je direct aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Ciao,
Bark

Alle producten

Geleide meditatie door Johan de Jong

 7,50 incl. BTW

In deze geleide meditatie van ongeveer 13 minuten maak je een reis naar een andere tijd en plaats. Daar kom je een aantal zaken tegen die je wijzen op overtuigingen die mede bepalen hoe je in het hier en nu in het leven staat. Je bevindingen kunnen je verder helpen met je Zelfonderzoek.

Wandeling met Guido van Mierlo – Spirituele Wandelcoach.nl

 60,00 incl. BTW

Wil je eens met een man praten die het Pad is aangegaan en het stadium ‘Klaar’ heeft bereikt. Die zonder oordeel naar je luistert, maar je ook zal confronteren als je te beroerd bent om je comfortzone te verlaten. Die je kan inspireren om echt het onderste uit de kan te halen, dan wil ik je graag uitnodigen voor een ontmoeting.

Alle 14 resultaten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

Dankjewel voor je interesse. Er is een e-mail met link naar je onderweg waarmee je de gratis PDF direct kunt downloaden. Veel plezier ermee! Lieve groet, Bark

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, video's en activiteiten?

Deel dit met een vriend :-)