WINKEL

Workshops, retraites, satsangs & downloads

Winkel

Het ego is de oorzaak van alle lijden en dat wil je niet meer. Je wilt je niet meer ongelukkig en incompleet voelen. En dus ga je zoeken naar… Ja, naar wat eigenlijk? Grondig spiritueel Zelfonderzoek is een ‘Way of Life’ die leidt naar Zelfrealisatie – de realisatie dat er nooit een Zelf te realiseren is geweest, paradox!

De afgelopen jaren heb ik veel ‘bruikbare kennis’ opgedaan om aangeleerde normen en waarden van de egostaat te herkennen, ontleden en los te laten. Verder ben ik op mijn Pad interessante middelen voor Zelfonderzoek tegengekomen zoals jezelf observeren, dialoog met jezelf, spirituele autolyse, etc.

Thuiskomen bij ‘mijzelf’ en een leven leiden dat werkelijk bij ‘mij’ past is het enige wat mij nog interesseert. Ik vind het dan ook leuk om mijn huidige ‘weten’ te delen en anderen verder te helpen met workshops Zelfonderzoek in de Praktijk. Mocht het je aanspreken, dan kun je je aanmelden door de gewenste workshop in de winkel af te rekenen. Wellicht tot binnenkort 🙂

Op dit moment wordt de workshop (twee)maandelijks in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Antwerpen (BE) gegeven. Daarnaast organiseert Johan de Jong van Onbestempeld elke week/ twee weken op zaterdag of zondag de intensieve Cursus Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk.

Vriendelijke groet,
Bark

Alle producten

Geleide meditatie door Johan de Jong

 7,50 incl. BTW

In deze geleide meditatie van ongeveer 13 minuten maak je een reis naar een andere tijd en plaats. Daar kom je een aantal zaken tegen die je wijzen op overtuigingen die mede bepalen hoe je in het hier en nu in het leven staat. Je bevindingen kunnen je verder helpen met je Zelfonderzoek.

Wandeling met Guido van Mierlo – Spirituele Wandelcoach.nl

 60,00 incl. BTW

Wil je eens met een man praten die het Pad is aangegaan en het stadium ‘Klaar’ heeft bereikt. Die zonder oordeel naar je luistert, maar je ook zal confronteren als je te beroerd bent om je comfortzone te verlaten. Die je kan inspireren om echt het onderste uit de kan te halen, dan wil ik je graag uitnodigen voor een ontmoeting.

Alle 11 resultaten

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

GRATIS 30 Tips & Inzichten voor Spiritueel Zelfonderzoek (PDF) ontvangen?

Dankjewel voor je interesse. Er is een e-mail met link naar je onderweg waarmee je de gratis PDF direct kunt downloaden. Veel plezier ermee! Lieve groet, Bark

Wil je op de hoogte blijven van onze artikelen, video's en activiteiten?

Deel dit met een vriend :-)